PhDr. Lubomír Zaorálek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2018 18:28:00

Zimolova platforma je jen nástrojem mocenského zápasu

Zimolova platforma je jen nástrojem mocenského zápasu

Komentář na facebookovém profilu k dnešnímu jednání o budoucnosti ČSSD v Hradci Králové

 Ve vládě bychom měli zahájit ofenzívu za dostupné bydlení, za to aby ČR nebyla zemí s levnou ekonomikou a nízkými mzdami. Měli bychom dostat vodu a lesy pod kontrolu státu, měst a obcí. Nic z toho se mi nepodařilo dostat do debaty na ÚV. Místo toho řešíme platformu Jiřího Zimoly.

Doufám, že po sjezdu na jaře už nebude žádný člen vedení strany organizovat nějakou vlastní platformu a všichni budou chápat, že pro členy vedení je platformou celá strana. Navíc tahle Zimolova platforma nepředkládá žádnou programovou alternativu, ale je jen nástrojem mocenského zápasu.

Dokud se jí nezbavíme, budeme vypadat jako stižení autistickou poruchou. Neschopni komunikovat, odcizení ve vlastním světě opakovaného monotónního chování, ztrácíme schopnost vcítit se do druhých. Je nutné rychle skoncovat se stavem, kdy na sociální demokracii poutá hlavní pozornost právě naše nemoc. K čertu s platformou, začněme dělat to, kvůli čemu tu jsme!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama