PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.01.2013 16:13:20 - Řehoř

Dobrý den,

víte nějak nabýván dojmu,že KSČM se stává stranou nečitelnou. Vím,že se historie nedá smazat,ale i když se snažíte jako strana klonit se k sociálnímu systému,tak přesto,ale dopouštíte,aby se věci děly tak,jak mnohdy se dějí.Nejste dost razantní a to se dá i ve sněmovně mnohé dokázat.Třeba tím,že budete podávat trestní oznámení apod.Ale nějak se moc kloníte k EU a náš stát už stejně není náš.Dopustili jste všichni rozkradení majetku a vzpomínám na historii ohledně česko-polských hranic po r.45A také mnozí mohli udělat více a ne chodit si pro rady do Moskvy a stejně teď to děláte s EU a tak pokud chcete dokázat,že jste pro NÁŠ lid,tak se snažte získat stát zpět a ne stále se nechat vodit za ručičku.Potom možná budou lidé víc na vaší straně.Ano potom vám i mladí začnou věřit.Jenom planým povídáním ve sněmovně,kde ani ministři nechodí ,tím nic nezměníte a mnoho času nemáte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.10.2013 16:48:02 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Inspirován dotazem jsem poslal do redakce PL několik článků, které se snažím konkretizovat program i vztah k minulosti. Blíže v mých knihách Nové čtení Marxe I-II a Ekonomika pro člověka. Pokud jde o vztah k minulosti, připravil jsem knihu "Na shledanou zítra, soudruzi!", která snad vyjde příští rok v nakladatelství Epocha. Má více než 900 stran a bude ji třeba rozdělit do tří částí.