PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.12.2015 13:31:20 - flip

Odpovíte?

Řada lidí vám zde vyjadřuje podporu. Já udělám opak. Nechápu, jak se někdo může zastávat někoho, kdo se k problémům neumí postavit čelem. Znáte rčení, že kdo mlčí, ten souhlasí? Sám váš předseda řekl, že by bylo lidsky slušné, kdybyste mu zavolal nebo vaše asistentka. Jedno mi ale nejde do hlavy. Jak to, že vás tolik lidí obdivuje i přes to, že jste podváděl s docházkou v EP, několikrát řídil v exekuci? S měsíčním platem, který nemá většina za rok, jste to dotáhl na exekuci. Jak to děláte? Neznám jiného politika, kterému by procházelo to co vám. Bohužel neznám žádné vaše voliče, abych se jich zeptal

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.12.2015 14:21:16 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Ve vězení jsem neměl mobil a zatelefonovat jsem nemohl ani své rodině, natož asistentce. Poté jsem osm hodin jel do ČR a pak se musel vyspat kvůli pocitu strašné únavy.  V neděli jsem přeložil protocol a napsal tiskové prohlášené. Následně jsem začal pravidelně komunikovat s vedením. S docházkou jsem nepodváděl (předložil jsem všem českým médiím i ČTK potvrzení, že jsem se ten den účastnil v EP konference, jsou k vidění i na mém webu), mé finanční problémy jsou pod kontrolou. Ve styku se sdělovacími prostředky jsem maximálně opatrný a rezervovaný, mám setsakra proč.