PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.02.2014 20:58:33 - EvaDolejšová

Opravdu prosazujete všichni čeští europoslanci společný,jednotný postoj,názor v EP?

Dobrý den.Vážený pane europoslanče docela by mě zajímalo,jak vy všichni čeští europoslanci spolu komunikujete a prosazujete jednotná stanoviska v EP? V ČR parlamentu jste politicky I názorově všechny partaje někde zcela jinde.Naprosto se neshodujete v ničem, snad pouze v tom,že máme rok 2014.Prosazujete v EP zájmy svých pol.stran,svoje osobní stanoviska nebo celospolečenská?Co chce většina občanů bez referend ovšem nemůžete vědět.Jak je to opravdu.???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.02.2014 9:53:56 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, především chci zdůraznit, že spolu všichni normálně komunikujeme, celá česká delegace se jednou měsíčně schází, svolává nás i česká stálá mise (velvyslanec Povejšil). Na většině věcí se shodneme (společná zemědělská politika, cukerný pořádek, ochrana duševního vlastnictví, ekologický a energetický rámec atd.) a v jiných ne (Bolkensteinova směrnice o službách například). Shoda je vždy tam, kde se jedná o obranu národního zájmu. Profil práce europoslance určuje členství ve výborech a v politických skupinách. Naše spolupráce je proti minulému období výrazně lepší.