PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.09.2018 13:48:27

Proč si platíme zdravotní pojištění a pojišťujeme se?

Proč si platíme zdravotní pojištění a pojišťujeme se?

Protože jsme idioti!

Vysoká komisařka OSN pro lidská práva a bývalá chilská prezidentka Michelle Bacheletová oznámila, že vysílá do Itálie a Rakouska speciální týmy, které budou zkoumat situaci migrantů v těchto zemích. Požaduje také novou migrační politiku, která by zajistila bezpečnou dopravu migrantů do Evropy.
Je mi naprostou záhadou, proč se do evropských záležitostí míchá nějaká paní z Chile. Copak oni přijímají nějaké přivandrovalce? Zajímalo by mne, zda by ta komisařka vozila přivandrovalce do Chile a tam místním vysvětlovala, že je mají ze svého živit!
Řešení: okamžitě přestat financovat OSN, což my republikáni požadujeme již od roku 1990.
Španělská ministryně zdravotnictví se přidala a prosazuje mimo jiné, že zdraví nezná hranice, a proto by měli všichni přivandrovalci bez ohledu na jejich status, tedy ať legální nebo nelegální plnou zdravotní péči hrazenou státem.
Proč platíme zdravotní pojištění, při pouhém opomenutí jsme trestáni a částky narůstají do obrovských rozměrů, protože si k nim přirazí desítky tisíc exekutoři? My zde žijeme, my platíme daně a z našich daní budeme zajišťovat bezplatnou zdravotní péči přivandrovalcům? Proč se my vlastně na našich cestách pojišťujeme? Když se nám něco stane třeba v tom Španělsku a nejsme pojištěni tak po nás vyžadují a v případě absence pojistky následně vymáhají ohromné částky za poskytnutou zdravotní péči. A přivandrovalci ji mají mít zdarma?
Řešení: sjednotit se v pasivním odporu a přestat také platit zdravotní pojištění s tím, že musí platit rovnost před zákonem, a tedy stejný metr na všechny, starousedlíky i nově příchozí.
Všechny tyto šílenosti, které jsou namířeny proti původním Evropanům, chce Evropská komise v čele s notorickým alkoholikem přeměnit v zákon, který posílí pravomoci unijní pohraniční agentury Frontex a zvýší do dvou let její stavy z 1500 na deset tisíc osob. Tito ozbrojenci budou moci vykonávat svou činnost i proti vůli jednotlivých národních států. Budou tedy určovat imigrační politiku, vnucovat státům přivandrovalce a zamítat jakékoliv deportace, aniž by to národní státy mohly ovlivnit. Kolik času zbývá do prvního zatýkání národních politiků agenty Frontexu? Mám na mysli samozřejmě maďarské, italské a jim podobné. Čeští a poločeští politici mít strach nemusí, kde by Evropská komise sehnala takové zbabělé kolaboranty obelhávající vlastní občany a udržující zemi v srdci Evropy v naprosté klidu a zahnívání.
Evropy se ujímá vláda tmy s pachem smrti. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama