PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.04.2018 18:50:27

Protest dne 26. 5. před Divadlem Husa na provázku

Protest dne 26. 5. před Divadlem Husa na provázku

V rámci květnového brněnského divadelního festivalu má být uvedena hra „Naše násilí, vaše násilí“, která sprostě uráží nás všechny bez ohledu na to, zda jsme nebo nejsme věřící.

Uráží totiž kořeny naší kultury a naše životní hodnoty. Například scénou, ve které Ježíš Kristus znásilní muslimskou ženu. Je nám naprosto jedno, jaké výmluvy si autor a herci pro tuto odpornou podlost vymyslí. Nezajímá nás nějaká převýchova národa organizovaná „umělci“ na téma uprchlická krize, naše údajné ignoranství a náš údajný strach z přivandrovalců.

My jsme žádnou krizi nevyvolali, my jsme sem nikoho nezvali. Nás urážet nikdo nebude, dovedete si představit, že by v muslimské zemi uvedli hru, kde obviňují Mohameda z páchání svinstva? Ať si tedy ti „umělci“ jdou provokovat tam.

Vyzýváme všechny občany Brna, aby se připojili k aktivnímu bojkotu a zablokovali vstup do divadla a vytvořili pro případné masochistické zájemce o tento hnus (například Matěje Hollana) uličku hanby.

Sledujte webové stránky SPR-RSČ Miroslava Sládka nebo můj facebook, sejdeme se před divadlem na Zelném trhu 9 již v 17,30 hodin, ozvučení zajištěno.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama