PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.07.2021 5:34:00

Dobrých zpráv není nikdy dost

Dobrých zpráv není nikdy dost

Komentář na facebookovém profilu k prodloužení otcovské dovolené

 Dobrých zpráv není nikdy dost. Podařilo se nám prosadit prodloužení otcovské dovolené na dva týdny (14 kalendářních dnů). Mám z toho velkou radost!

Narození dítěte je jedna z nejdůležitějších událostí v životě každého člověka a je důležité, aby mohli s novorozencem trávit maximum času oba rodiče. Nejen kvůli utváření vzájemného pouta, ale i proto, že je péče o miminko velmi náročná, obzvlášť pokud se pojí se starostí o celou domácnost či další děti.

Otcovská dovolená je tak velkou podporou pro úplně celou rodinu. A je moc dobře, že teď na sebe budou mít rodiny ještě více času. Ať jsou chvíle, kdy do rodiny přišel nový život, ve vzpomínkách obou, pokud si to přejí. Na dobrovolnosti otcovské se samozřejmě nic nemění.

P.S.: Hodně se ptáte, odkdy to bude platit? Nejspíš od ledna, ale jde ještě o schválení Senátem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama