PhDr. Olga Zubová

Optimismus žena v politice potřebuje jako rytíř brnění
  • ČSSD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2010 22:24:51

Tisková zpráva DSZ k pozvání na slavnostní setkání na Hradě

Tisková zpráva DSZ k pozvání na slavnostní setkání na Hradě

Při příležitosti podpisu odzbrojovací smlouvy Ruska a USA na Pražský hrad nemohli být pozváni všichni. .

 

    Reagujeme na slova tajemníka prezidenta republiky pana Ladislava Jakla, který správně podotýká, že v našem Parlamentu je zastoupeno více zelených stran. DSZ plně respektuje rozhodnutí prezidenta republiky a neměla v úmyslu jej žádným způsobem komentovat. Jsme však znepokojeni obavou, aby veřejnost nezaměňovala chování představitelů DSZ a SZ, a proto se zcela jednoznačně distancujeme od slov předsedy SZ o hulvátství a ignorantství pronesených na adresu spolupracovníků pana prezidenta. 

   Demokratická strana zelených považuje pozvání a výběr  politiků a jiných osobností k účasti na  významných událostech za akt, který je zcela v kompetenci prezidenta republiky a hradního protokolu a nikterak jej nezpochybňuje.

 

 

Olga Zubová – předsedkyně DSZ

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama