PhDr. Pavel Žáček, Ph.D.

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.03.2019 13:19:46 - Ema Fík

Hlasoval jste pro vyloučení Klause z vlastního přesvědčení?

Proč? Protože řekl svůj názor a přitom volil nešťastný příměr? Já myslela, že ODS je všem názorům otevřená. Ale je fakt, že třeba vy jste neodpověděl ani na jediný dotaz. To třeba Klaus ano. Nemyslíte, že jste příliš odtrženi od reality? A jestli si to nemyslíte, tak proč jste až za Piráty a ANO? Co když si založí novou stranu a přetáhne vám voliče, kterých nemáte zrovna na rozdávání?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.06.2019 17:51:07 - PhDr. Pavel Žáček, Ph.D.
Pro vyloučení Václava Klause jr. jsem nehlasoval, neboť jsem byl v zahraničí. Nicméně jsem jasně a logicky odsoudil jeho nevhodný příměr, který byl podle mého názoru na pomezí antisemitismu. Co k tomu dodat? Dlouhodobě směřoval mílovými kroky do SPD, takže si spíše myslím, že jeho budoucí politický subjekt bude konkurovat Tomiu Okamurovi. Uvidíme také, jakou rétoriku zvolí, až bude mluvit sám za sebe a ne se pohodlně krýt politickým subjektem, s nímž měl zjevně zásadní ideové neshody.