PhDr. Šárka Zdeňková

  • HPP 11
  • Praha 11
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2017 12:41:51

Jirava (ANO) se nechá na Praze 11 zvolit starostou-trestně stíhanými a KSČM

Jirava (ANO) se nechá na Praze 11 zvolit starostou-trestně stíhanými a KSČM

Na jednání zastupitelstva ve čtvrtek 19.1.2017 se chystá významná událost, kterou je potřeba pečlivě mediálně zakrýt. Volba starosty z ANO, která potřebuje podporu několikanásobně trestně stíhaných, obviněných a komunistů.

Vlastně se chystají dvě významné události, které je potřeba pečlivě mediálně zakrýt. Prodej pozemku pro realizaci kontroverzního developerského záměru BD Bachova a volba starosty z ANO 2011, která potřebuje podporu několikanásobně trestně stíhaných, obviněných, jednoho odsouzeného zastupitele a komunistů. Je oprávněnou otázkou, zda časové propojení uvedených událostí nemá charakter protislužby. 

Na posledním zasedání zastupitelstva MČ Praha 11, které se konalo dne 15.12.2016, zpochybnil radní Říčař (ANO) zdraví a život ohrožující situaci na Jižním Městě pro opoziční zastupitele a občanské aktivisty, kteří se angažovali v letech 2007-2014 proti nežádoucím developerským výstavbám na Jižním Městě (sledování detektivní firmou ABL, fyzická napadení, poškozování majetku). Ing. Říčař (místopředseda pražského ANO) tak pronesl, protože je od prosince 2016 v tiché neveřejné koalici právě s trestně stíhanými zastupiteli D.Mlejnského (býv. ODS, nyní JM-ND).

Protože většina tehdejších aktérů tzv. Jihoměstského Palerma stále namísto v policejní, příp. vězeňské cele, sedí na našem zastupitelstvu a jihoměstská mafie se opět probouzí, viz. aktuální vyhrožování zastupitelům Hnutí pro Prahu 11 z Roztyl ve věci prodeje pozemků, obáváme se o svoji bezpečnost. Jsme totiž povinni každý měsíc trávit jednání zastupitelstva v jedné místnosti s trestně stíhanými osobami, obviněnými, jedním odsouzeným a bývalým příslušníkem StB.

Vážená paní primátorko, spojení ANO 2011 na Praze 11 s několikanásobně trestně stíhanými a obviněnými politiky v závažných majetkoprávních kauzách staví ANO 2011 do nezáviděníhodného postavení, vč. zklamané důvěry voličů.

Pokud se ANO 2011 raduje z chystaného zvolení Petra Jiravy (ANO) starostou Prahy 11 s pomocí hlasů trestně stíhaných, obviněných a odsouzeného zastupitele působících v předchozích volebních obdobích, proti kterým ANO v komunálních volbách 2014 samo vystupovalo, je to více než alarmující. 

K mediálnímu zakrytí výše uvedených událostí má sloužit účelově vyvolaná a veřejně šířená konstrukce proti předsedovi HPP 11 Ing. Štylerovi, na kterou bylo dnes podáno trestní oznámení podle příslušného zákona.


Hnutí pro Prahu 11 (HPP 11)

Na Prahu 11  se vrací Jihoměstské Palermo:

http://www.hpp11.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=526:na-prahu-11-se-vraci-jihomestske-palermo

Bytový dům Bachova:

http://www.hpp11.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=529:bytovy-dum-bachova-zrudny-zamer-opet-na-spadnuti

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama