PhDr. Šárka Zdeňková

  • HPP 11
  • Praha 11
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.08.2018 9:32:26

Připravovala jsem žalobu. Koalice Jakuba Lepše (TOP 09) s komunisty.

Připravovala jsem žalobu. Koalice Jakuba Lepše (TOP 09) s komunisty.

Tak dlouho nesmyslně zdůvodňovala Rada MČ Praha 11, proč mi upírá zákonem dané právo na zveřejnění zastupitelských příspěvků, až mě ta taškařice přestala bavit. Cenzura na Praze 11 má zakrýt koalici Jakuba Lepše (TOP 09) s komunisty.

V čem je problém? V hlavních rolích cenzury figurují dva pánové z tzv. redakční rady radničního periodika Klíč. Mgr. Jakub Lepš - předseda pražské TOP 09 jako místostarosta pro školství Prahy 11 a Ing. Ondřej Prokop, největší trafikant ANO Praha 11, zastupitel MČ a MHMP. Oba pánové jsou součástí koalice, která se na Praze 11 zformovala roku 2016 a společně odvolala r. 2014 vítězné Hnutí pro Prahu 11 (HPP 11) z Rady MČ a dalších orgánů Rady a Zastupitelstva. Koalice od r. 2016 funguje tak, že Radu MČ tvoří ANO, TOP 09 a ČSSD a drží je v zastupitelstvu hlasy (a podmínky) exstarosty Mlejnského (nyní JM-ND), KSČM a ODS. Zástupci a nominanti výše uvedených stran byli po odvolání HPP 11 instalováni do orgánů Rady a Zastupitelstva. Strany společně tvoří koalici, mají většinu v zastupitelstvu, protlačují společné zájmy. Jediná opoziční strana – Hnutí pro Prahu 11 – disponuje 16 mandáty ze 45.

A jak to vše souvisí s mými zastupitelskými příspěvky do radničního periodika Klíč? Ona ta koalice je totiž neveřejná, nepřiznaná, tajná, chceme-li, hlasovací. V nezveřejněných příspěvcích totiž o této koalici hovořím jako koalici a to se pánům Lepšovi a Prokopovi nelíbí.

Nelíbí se to zejména prvnímu jmenovanému, Jakubovi Lepšovi, protože co si určitě v TOP 09 nedá za rámeček, je jeho zvolení a držení ve funkci hlasy KSČM, bez nich by dávno skončil v propadlišti politiky Prahy 11. Jako údajný demokrat a amerikanista si již nyní z ostudy ušil kabát.

NESMÍ se vědět, že TOP 09 Praha 11 v čele s pražským předsedou Lepšem je v koalici s komunisty. Že je v koalici s Mlejnského JM-ND a dalšími nechvalně známými šíbry jihoměstské politiky.

Proto ta úporná cenzura.

Připravovala jsem žalobu, trvala na svém zákonném právu výše uvedené informace zveřejnit v radničním periodiku Klíč. Občané Prahy 11 mají právo informace dostat. Demokracie a svoboda slova nemůže ustupovat libovůli, přestože už máme komunisty zase u moci. Dne 3.8.2018 byla Radě MČ Praha 11 jako odpovědnému vydavateli zaslána předžalobní výzva.

Dnes jsem našla ve schránce Klíč s oběma od února/ dubna zadržovanými příspěvky.

PhDr. Šárka Zdeňková

zastupitelka MČ Praha 11, Hnutí pro Prahu 11

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama