PhDr. Věra Žežulková

gesce: mediální politika, volby
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.08.2011 10:05:44

Vraždu ani loupež nelze bagatelizovat

Vraždu ani loupež nelze bagatelizovat

Stanovisko KSČM k pochvalným výrokům ministra Alexandra Vondry o bratrech Mašinech.

Vyjádření ministra Vondry, že v budoucnu si bude činů bratří Mašínů česká veřejnost vážit, jen dokresluje, kam směřuje současná vláda jako celek a jak absurdní výroky lze od jejích členů čekat.

Není jasné, jaké činy těchto dobrodruhů měl ministr Vondra na mysli, ale jsme přesvědčeni, že loupež či vraždu bezbranných lidí mezi vážené činy česká veřejnost ani v budoucnu počítat nebude. A kromě těchto kriminálních činů toho skupina Mašínů mnoho neudělala. Toho si je ostatně vědoma i současná česká veřejnost, což potvrzují i výzkumy veřejného mínění. A pokud se někdo nechystá zcela přepsat skutečnou historii, pak se tento názor i v budoucnu těžko změní.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama