PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Aliance národních sil - předsedkyně
  • ANS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.02.2020 18:57:40

Právě jsem zhlédla film Babička....

Právě jsem zhlédla film Babička....

Tolik moudrosti, krásy a lidskosti se dnes ve filmech nevidí ani omylem! Film na motivy slavné knihy Boženy Němcové natočil v roce 1971 - tedy v době té "hrůzostrašné normalizace" - režisér Antonín Moskalyk.

Dokonalá Jarmila Kurandová, dokonalá Libuška Šafránková a dokonalá Libuše Geprtové - prostě DOKONALÝ FILM! A to se točilo v dobách normalizace - ÓÓÓÓÓ, JAK "HRŮZYPLNÁ" TO BYLA DOBA!!!! 
Všechny současné české filmy (kromě těch, které točí Jiří Svoboda) jsou jednoznačně HNUSNÉ! Vulgární s nesmírně sprostými a ubohými dialogy, hloupé, cynické, lživé a destruktivní! Týká se to i většiny seriálů - zejména ČT z prostředí policie a jiných.....

Absolutně nechápu tu nebetyčnou drzost a faleš většiny současných herců a všech tzv. kavárníků, kteří den co den plivou na naši kulturu, na naši historii a dokonce i na svoji vlastní práci! Že se nestydí!!!!! Tzv. "normalizační" filmy, telenovely i seriály jsou s dnešní filmovou a televizní žumpou NESROVNATELNÉ!  Dnešní režiséři a scénáristé nesahají těm tzv. "normalizačním" ani po kotníky!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama