PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Aliance národních sil - předsedkyně
  • ANS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2021 12:47:12

Prohlášení Aliance národních sil a Národní demokracie o spolupráci

Prohlášení Aliance národních sil a Národní demokracie o spolupráci

Představitelé ANS a ND se dne 10. 3. 2021 domluvili na koaliční spolupráci pro volby do PS PČR v roce 2021. Hlavními tématy programové shody je vystoupení z EU a z NATO, stop protiprávní koronavirové hysterii a zdravotní a ekonomické genocidě národa.

Oba politické subjekty ve svých programech dlouhodobě a komplexně zdůrazňují, že z  hlediska odborných analýz vnějších a vnitřních bezpečnostních hrozeb je tou největší hrozbou pro celý náš národ členství v EU a v NATO, a proto je naprosto nezbytné okamžité vystoupení z EU (dle Lisabonské smlouvy čl. 50) a z NATO (dle Washingtonské smlouvy čl. 13).

 

Členské státy EU jsou podle smluv z Maastrichtu, Amsterodamu (Maastricht I / II) a Lisabonu zavázány – bez ohledu na podobu a složení jednotlivých národních vlád – k praktikování pouze jednoho a to neoliberálního kapitalistického ekonomického modelu. EU je centrálně organizovaná a smluvně zaručená dominance nadnárodních finančních a hospodářských kartelů nad národními státy. EU a NATO jsou provázány ekonomicky, organizačně, personálně a logisticky.



Činnost EU a NATO je základním pohonem pro existenci všech ostatních hrozeb, jakými jsou  vzrůstající vojenské soupeření mezi světovými mocnostmi, mezinárodní terorismus a strategicky řízená migrace, lockdown a decimace národní ekonomiky, ničení vzdělanosti mládeže, povinné testování i očkování proti tzv. pandemii, smrtelně vysoké limity neionizujícího záření, sítě 5G ohrožující genetiku člověka atd. 



ANS a ND absolutně odmítají takzvané nepovinné testování, očkování i plánované čipování, které je protiústavní a hlavně protilidské! Všichni obyvatelé ČR jsou protiprávně vydíráni a zneužíváni vládou a parlamentem a záměrně falešně informováni mainstreamovými médii.



ANS i ND si jsou jako jediné dva politické subjekty v ČR vědomy toho, že návrat k normálnímu životu znamená zásadní změnu neoliberálního kapitalistického systému a ne pouze návrat před koronavirovou hysterii. Právě stávající neoliberální kapitalistický systém je zdrojem současné  situace, kdy jsou fyzicky a ekonomicky ohroženy životy lidí a samotná existence našeho národa.



PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D., předsedkyně Aliance národních sil


Adam B. Bartoš, předseda Národní demokracie

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama