PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Aliance národních sil - předsedkyně
  • ANS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.02.2022 13:56:36

VLÁDNÍ POSLANCI, JSTE HROBAŘI NAŠÍ ZEMĚ!

VLÁDNÍ POSLANCI, JSTE HROBAŘI NAŠÍ ZEMĚ!

MORÁLNÍ OBŽALOBA VLÁDNÍCH POSLANCŮ, kteří schválili pandemický zákon.

Vládní poslanci, necháváte nás - odpůrce pandemického zákona - stát před PS PČR jako žebráky, protože s námi odmítáte jednat. A vysmíváte se, když nám nezbývá nic jiného, než před PS PČR křičet a tlouct do bubnů. Vy sami jste se zabarikádovali. Hovoříte o nás ponižujícím způsobem! Urážíte nás v každém svém projevu z tepla svých vládních křesel a přitom mnozí z vás nesahají demonstrujícím lidem ani po kotníky – ať se to týká odbornosti anebo lidskosti.

Nechcete slyšet žádné odborné a faktické informace. Nechcete nic slyšet ani vidět – jen tupě plníte příkazy z EU a nadnárodních korporací a to vše proti zájmům našeho národa – naší vlasti. Děláte to buď za peníze anebo z hlouposti!

Volilo vás jen 28 % lidi a to jen proto, že jste byli neustále v televizi v rozhlase, zatímco ti, nad nimiž ohrnujete nos, nemohli lidem sdělit své politické programy. Byl porušen volební zákon i ústava - při volební kampani jste využili nelegitimní, podvodné a navíc ohromné finanční zdroje ze zahraničí. Mainstreamová média pouštěla do mediálního prostoru jen vás a to na základě tzv. odstupňované rovnosti, což je jednoznačné porušení všech právních norem. Nikde však není dovolání – ani u soudů, ani u rady ČT, ČRo, Rady rozhlasového a TV vysílání. Takže všem odpůrcům pandemického zákona zbývá jenom ulice, kterou vy tak pohrdáte!

To znamená, že volby, které vás momentálně vynesly do poslaneckých lavic, jsou de fato neplatné. Vy okupujete všemi nelegitimními prostředky Českou republiku. 
Že se nestydíte! Ale boží mlýny melou jistě – a nyní už i dost rychle!

Vladimíra Vítová, Praha 18. 2. 2022
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama