PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2017 2:56:41

Čtenář nám odpoví

Čtenář nám odpoví

Autor následujícího článku, pan David Zápal ze Super.cz by si měl ověřit ,jak velkou část republiky Lucie Bílá naštvala a jakou naopak svými názory oslovuje. Dobrá příležitost využít anketu PL.

Hledat:
Lucie Bílá se synem Filipem. Slova o něm a pak o republice jí zavařila.

Lucie Bílá se synem Filipem. Slova o něm a pak o republice jí zavařila. Foto: Facebook F. Kratochvíla

Zase naštvala část republiky! Lucie Bílá si pustila pusu na špacír a dostala za to pořádnou čočku!

11. ledna 2017 8:56

Au, to až zabolelo! Lucie Bílá (50) o sobě dává vědět podruhé za půl roku víceméně v negativním slova smyslu. V nejnovějším rozhovoru totiž pronesla dvě myšlenky, které jsou tak protichůdné, jako kdyby hlásala mír a přitom nakupovala jaderné hlavice!

Prvně hodně lidí zklamala tím, když kritizovala na Českých slavících Radka Bangu za to, že vyjádřil svůj názor na kontroverzní skupinu Ortel, která šíří nenávist vůči různým skupinám obyvatel.

„Jsou věci, které se neříkají veřejně, ale měly by se říkat v soukromí,“ vytýkala mu tehdy a také to trochu „odskákala“. Sama se svým názorem ale neřídila a v novém rozhovoru pro Magazín Práva uvedla dvě myšlenky, které si přímo odporují.

„Můj syn se narodil jako světoobčan… Má americké občanství a tím, že vystudoval britskou školu, i angličtinu jako druhý rodný jazyk… Zamiloval si Francii a většinu času teď tráví tam. Nebudu se zlobit, když se rozhodne žít nastálo jinde,“ řekla nejdříve ke svému dítku Filipovi.

O chvíli později pak reagovala na rasismus a xenofobii mezi lidmi: „Myslím, že v lidech roste strach. Já ale věřím v dobré konce. Žijeme v nádherné zemi, kterou bych nevyměnila za žádnou na světě. Je naše a neměli bychom se o ni jen tak s někým dělit… Moc bych si přála, aby byly naše hranice zamčené na sto západů. Česko je náš domov, naše hnízdo, naše zázemí,“ uvedla Bílá, patrně v narážce na uprchlíky, kteří se nám zatím vyhýbají stejně, jako se Lucie dlouhodobě vyhýbá nevměšování se do politiky.

A tím dostala opravdu hodně lidí. Kdyby se k jejímu synovi ve světě chovali stejně, jako by se zpěvačka ráda chovala u nás, nikdy z něj světoobčan nebude.

Sociální sítě jsou rázem plné kritiky, tedy vyjma takzvaných „vlasteneckých“ profilů, které by jí chtěly snad zajistit nanebevzetí. Ostatní čtenáři ji obviňují i z podpory nesnášenlivosti a rasismu. „Nevím, proč se mi vybavila jedna nesmrtelná hláška z Nemocnice na kraji města,“ napsal například moderátor Jan Tuna.

„Dá se o Bílé říct vůbec něco pěkného? Maximálně že je dobrá zpěvačka, ale člověk je hrozný,“ uvedl další.

Jiní upozorňují na to, že se chová jako jedna zdravotní sestřička, která odjela pracovat do Německa, ale chce se vrátit, protože nechce ošetřovat imigranty, kteří odešli za lepším. Nebo jako obyvatelé česko-německého pohraničí, kteří také chtějí zavřít hranice, jen ne ty nejbližší, aby u západních sousedů mohli makat a levně nakupovat.

„Je milá, ale kapáneček schizoidní a vyvrací vlastní myšlenky,“ všímá si jeden z fanoušků.

„Někdo mění názory po několika letech, někdo po několika vteřinách,“ dodal ve vtipu další. ■

David Zápal , Super.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama