ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.05.2012 10:09:39

Praha 5 spustila nový web týkající se sociálních služeb a komunitního plánování

Praha 5 spustila nový web týkající se sociálních služeb a komunitního plánování

Městská část Praha 5 na začátku května zprovoznila nové webové stránky, které na adrese www.kpss5.info informují návštěvníky o dění v oblasti sociálních služeb a komunitního plánování.

Webová stránka umožňuje přímo komunikovat návštěvníkům portálu mezi  sebou, což je důležité z hlediska sdílení vzájemných zkušeností a poznatků. Druhou novou funkcí je prostor pro komunikaci neziskových organizací působících v Praze 5. Obě novinky spolu navzájem souvisejí a vyplývají i z požadavků samotných neziskových organizací, které byly prezentovány na setkání pracovních skupin v rámci komunitního plánování dne 12. 4. 2012.

Komunikace mezi návštěvníky webového portálu, tedy především mezi obyvateli Prahy 5 a pracovníky sociálního odboru úřadu Městské části Praha 5, probíhá online na internetu bez nutnosti instalace jakýchkoli programů či komunikačních nástrojů. Jednoduše stačí položit dotaz či zaslat zprávu pracovníkům sociálního odboru prostřednictvím interaktivní ikony. Tazatel vůbec nemusí zjišťovat, který pracovník odboru se danou problematikou zabývá a nemusí ztrácet čas hledáním e-mailové adresy konkrétního pracovníka. Dotazy a odpovědi jsou a budou publikovány v příslušné sekci, tedy budou viditelné a mohou pomoci v další orientaci v dané problematice.

Druhou z funkcí webových stránek je vytváření uceleného prostoru vzájemné komunikace pro neziskové organizace působící na Praze 5. Všechny mají možnost ihned a bez jakýchkoli dalších zásahů publikovat své názory, podněty, akce, konference či další tiskové materiály zejména prostřednictvím kalendáře akcí. Stačí, pokud nezisková organizace zašle e-mailem příslušnou zprávu a pracovnice sociálního odboru vloží tuto zprávu do rubriky kalendář akcí tyto webové stránky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama