ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.03.2012 5:00:00

Úřad Prahy 5 nabídne pro občany bezplatnou právní poradnu

Úřad Prahy 5 nabídne pro občany bezplatnou právní poradnu

Úřad městské části Praha 5 otevře bezplatnou právní poradnu pro občany. Poradenství se bude týkat především oblasti řešení životních situací občanů a bude mít podobu krátkých informativních konzultací zhruba v délce 15 minut, ve kterých se žadatel zo

„Občané, často mladí lidé nebo senioři, se ve složitějších právních záležitostech neorientují a mohou se tak dostat do vážných sociálních problémů. Přitom k odvrácení problému je často stačí dobře nasměrovat. To je jeden z hlavních úkolů nové právní poradny,“ upřesnil starosta Prahy 5 MUDr. Radek Klíma.

Službu veřejnosti zajistí právní oddělení Odboru servisních služeb od začátku dubna, a to každou středu od 15:00 do 17:00 v budově radnice na náměstí 14. října v Praze 5.

Občané mohou své problémy konzultovat i opakovaně. Výstupy poradenství nebudou písemné a právní poradna není určena k přípravě písemných podání, stanovisek nebo návrhů smluv.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama