Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.03.2018 7:39:00

Babiš si zřejmě myslí, že když bude stokrát opakovat lež, stane se pravdou

Babiš si zřejmě myslí, že když bude stokrát opakovat lež, stane se pravdou

Komentář na facebookovém profilu ke tvrzení Andreje Babiše, že mu ODS po podzimních volbách neumožnila jednat o ustanovení sněmovny, a proto musel jednat s KSČM a SPD.

Andrej Babiš v sobotním Právu neříká pravdu. Prý mu ODS po podzimních volbách neumožnila jednat o ustanovení sněmovny, a proto musel jednat s KSČM a SPD. To je úplný nesmysl. ODS jednala a byla připravena dál jednat o ustavení orgánů sněmovny (ne o vládě) a pan premiér to dobře ví. Bylo to naopak ANO, které s námi jednat přestalo. Andrej Babiš a hnutí ANO si za své partnery při ustavení sněmovny vybrali KSČM a SPD, byla to jejich volba, zodpovědnost za ni nesou jen oni sami. Díky této spolupráci byli místopředsedy sněmovny zvoleni T. Okamura a V. Filip, díky této spolupráci byl zvolen předsedou kontrolní komise pro GIBS komunista Ondráček.

Pan premiér v demisi Babiš si zřejmě myslí, že když bude stokrát opakovat lež o tom, že za spolupráci ANO s SPD a KSČM může ODS, stane se pravdou. Nestane.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama