Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2019 20:16:00

Čekal jsem 48 hodin, zda si předseda vlády uvědomí vážnost situace

Čekal jsem 48 hodin, zda si předseda vlády uvědomí vážnost situace

Vyjádření předsedy ODS ke kauze Jaroslava Faltýnka

 Čekal jsem 48 hodin, zda si předseda vlády uvědomí vážnost situace kolem významných členů jeho hnutí. Respektoval jsem také jeho povinnosti na cestě v USA. Jenže cesta skončila, předseda vlády dále mlčí, přičemž je zde podezření na velmi vážný korupční skandál a zneužívání politického vlivu, který zasahuje samotné srdce hnutí ANO.

Po informacích zveřejněných v dnešních médiích se musím předsedy vlády veřejně ptát, do kdy míní mlčet, a musím ho vyzvat, aby se k celé věci postavil jako odpovědný politik a přestal se pokoušet tímto velkym skandálem hnutí ANO promlčet.

Zveřejněné informace jsou velmi vážné. V úterý navrhneme zařazení mimořádného bodu v této věci na jednání Poslanecké sněmovny.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama