RNDr. Jana Plamínková

  • STAN
  • Praha-Slivenec
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2015 7:42:54

Praha uzavře smlouvu na údržbu zeleně na svých pozemcích

Praha uzavře smlouvu na údržbu zeleně na svých pozemcích

Rada hl. m. Prahy včera schválila uzavření smlouvy na údržbu zeleně na území Prahy na pozemcích, které spravuje Odbor technické vybavenosti Magistrátu hl. m. Prahy. Zakázku malého rozsahu, jejíž hodnota je 1 000 000 Kč bez DPH, získala společnost Ti

 Zakázku malého rozsahu, jejíž hodnota je 1 000 000 Kč bez DPH, získala společnost Tilia Garden, s.r.o.

Společnost bude na uvedených pozemcích zajišťovat sečení trávy včetně odvozu a likvidace travní hmoty a postará se také o odstranění případných náletových dřevin.

„Tyto práce na pozemcích, které Praha vlastní nebo si pronajímá, byly dosud řešeny případ od případu, pomocí objednávek. Ale zejména z důvodu přehlednosti je výhodné, aby byly zajišťovány jednotně. Proto jsme vypsali tuto zakázku malého rozsahu,“ uvedla radní pro oblast životního prostředí Jana Plamínková.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama