RNDr. Jana Plamínková

  • STAN
  • Praha-Slivenec
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.06.2017 6:27:00

Ulice v Křeslicích projdou rekonstrukcí

Ulice v Křeslicích projdou rekonstrukcí

Ulice Na Vlasačce, K Čestlicům a K Průhonicům čeká oprava. Rada hl. m. Prahy rozhodla o výběru dodavatele, kterým se stala společnost Robstav stavby k. s. s nabídkovou cenou 12 442 791 Kč bez DPH.

 Jde o rekonstrukci místních komunikací včetně likvidace dešťových vod.

„Rekonstrukce komunikací a inženýrských sítí je nutná, neboť jsou v havarijním stavu, protože rekonstrukce vodovodu, kanalizace je absolutně nezbytná a nové povrchy ulic také. Lidé v Křeslicích se tak konečně dočkají pěkných nových ulic,“ říká radní hl. m. Prahy Jana Plamínková

„Členům Rady HMP byl předložen tisk o výběru nejvhodnější nabídky ve veřejné zakázce stavba č. 0013 BABA II., etapa 0001 Východní část. Bohužel neprošel. Budu jej předkládat opakovaně již tento týden na mimořádném zasedání Rady hl. m. Prahy,“ upřesnila radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama