RNDr. Jana Plamínková

  • STAN
  • Praha-Slivenec
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.07.2017 5:28:00

V Letenských sadech vznikne bruslařský ovál

V Letenských sadech vznikne bruslařský ovál

Rada hl. m. Prahy rozhodla o výběru nejvhodnější nabídky ve výběrovém řízení na obnovu severní části Letenských sadů a vybudování bruslařské dráhy. Vítězem se stalo sdružení Společnost SWIETELSKY - BULDIX s nabídkovou cenou 14 952 053 Kč bez DPH.

 Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce na opravě části městského parku a zokruhování bruslařské dráhy. Obnova zahrnuje vegetační úpravy, povrchy komunikací, stavební doplňky, veřejné osvětlení, drobnou architekturu a mobiliář. Součástí stavby je realizace odpočívadel se stoly a lavičkami a instalace herních a fitness prvků.

„Akce je součástí postupné obnovy Letenských sadů. Věřím, že veřejnost úpravu této části parku uvítá,“ upřesnila radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Realizovaný okruh pro rekreační bruslení a doplnění prvků mobiliáře a herních sestav zvýší atraktivitu a vybavenost parku celoměstského významu. Oprava a oživení cest pro pěší a obnova vybavení parkové plochy je nezbytná z důvodu jejich nevyhovujícího a zastaralého stavu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama