RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.03.2020 19:54:00

Role Evropské unie v boji proti koronaviru je omezená, ale...

Role Evropské unie v boji proti koronaviru je omezená, ale...

Komentář na facebookovém profilu k roli EU při nákaze koronavirem

Role Evropské unie v boji proti koronaviru je omezená, poslední slovo mají národní vlády. I přesto Evropská komise přichází s návrhy k boji proti šíření korinaviru i jeho sociálně-ekonomickým dopadům.

Tento týden jsme v Evropském parlamentu (na dálku) hlasovali o konkrétních návrzích na pomoc lidem a podnikům zasaženým krizí, minulý týden členské státy schválily opatření Komise na podporu evropské ekonomiky, a to konkrétně na pomoc nejvíce postiženým podnikům, které se kvůli nákaze dostaly do velkých potíží.

Konkrétní body tzv. Dočasného rámce si můžete přečíst v přiloženém článku. Více členských zemí už tuto podporu využilo. Doufám, že se k nim brzy přidáme my i další a společně se pokusíme tento čas co nejlépe překonat. Protože v dnešním provázaném světě platí, že horší ekonomické výsledky v jedné zemi ovlivní i ty další.

ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama