RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2020 9:18:00

Smutně slovenské ráno...

Smutně slovenské ráno...

Komentář na facebookovém profilu k volbám na Slovensku

Smutně slovenské ráno....

Jak to na můj první pohled vypadá?

K vládnutí slovenští voliči jasně pozvali poněkud nejasné politické uskupení se silně nejasným programem (a já myslel, že migraci některých tamních občanů se chtělo Slovensko tomuto ubránit).

Uspěli radikálové, které dost lidí označuje za "fašisty". Velký úspěch má i "nevyhraněná strana" extravagantního milionáře (s originálním pojetím rodiny). Strana premiéra Fica propadla méně, než se čekalo.

Zato že tří jasné profilovaných proevropský stran těsně uspěla jediná, a to jen o pár desetin procenta. Hlasy pro další dvě stejné jako řada dalších hlasů, propadly ačkoli v součtu by strany dohromady bojovaly o druhé místo...

Mrzí mne to. Obávám se, ale snad se pletu, že to na Slovensku nebude úplně snadné.
Ale dnes už hlavně, vzhledem k blížícím se 2 volbám u nás, asi poslední varování pro některé české strany, před pokračující neochotou ke spolupráci.

ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama