RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.08.2019 8:08:33

Zdivočelá doba, nebo zdivočení lidé? (ministry nevyjímaje)

Zdivočelá doba, nebo zdivočení lidé? (ministry nevyjímaje)

Komentář na facebookovém profilu k vystoupení ministryně spravedlnosti Marie Benešové

 Nechtěl jsem paní ministryni předem "odepisovat", jakkoliv se mi její cesta do úřadu zrovna moc nelíbila. Ale tento rozhovor (ZDE) to bohužel vyjasnil. Je plný tajemných náznaků a narážek, ze kterých si lze odnes jen jeden, nebo vlastně dva závěry.

Buďto žijeme v mafiánském státě, míle vzdáleném od právního státu, který jsme po pádu komunistické zvůle, myslím, chtěli vytvořit.

Anebo účelem těch skoro "hospodských řeči" je obhájit trestně stíhaného premiéra a podivného, Ústavu kroutícího presidenta.

Jsem hrdý za spoustu věcí, které jsme za 30 let dokázali, ale vím, že nežijeme v perfektním světě (proto se o mnoho věcí musíme snažit), ale já věřím druhému z vysvětlení... Vystoupení paní ministryně, které má jistě potenciál dále naštvat tisíce lidí a utvrdit je v přesvědčení, že vše je špatně, považuji za velmi nešťastné... Docela rád bych na něj znal názor třeba od předchozího ministra či jinych, věcí znalých lidí...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama