RNDr. Marta Bayerová

Angažuji se i v občanské iniciativě Alternativa zdola
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.06.2010 12:09:00

Parlamentní volby 2010 – dokonáno jest

Parlamentní volby 2010 – dokonáno jest

Vážení čtenáři, děkuji všem, kteří jste využili své občanské právo a šli jste volit. Kohokoliv, ale využili jste právo, za jehož získání občané kdysi tvrdě bojovali.

Zvlášť srdečně děkuji těm, kteří jste dali hlas kandidátům za KSČM.

Protože píši tento článek v deset hodin v sobotu, neznám samozřejmě výsledky. Sama se teď chystám s rodinou vhodit do urny vyplněné kandidátní lístky. A jsem spokojená, že to dělají bez jakékoliv pochyby i naši dva synové.

V době, kdy čtete tyto řádky, je již rozhodnuto a začnou probíhat povolební jednání o sestavení vedení sněmovny i vlády. Věřím, že nakonec zvítězí zdravý rozum a v naší zemi se začne trochu volněji dýchat. Zvlášť v této době, kdy kromě krize sužují naše občany rozmary přírody a vodní živel zase po letech ukázal, co umí. Právě nyní se ukazuje, jak je nutná lidská solidarita a vzájemná pomoc.

Vážení čtenáři, ráda bych vyjádřila i za Vás poděkování vedení Znojemské nemocnice za úsilí, se kterým se budovala nová oddělení.  Ve středu 26. 5. 2010 se slavnostně zahájil provoz centrální laboratoře a centrální sterilizace v „nové“ nemocnici. Celý projekt v hodnotě téměř 470 milionů korun byl několikrát v „ohrožení“. Finance sdružoval stát a Jihomoravský kraj.

Ředitel nemocnice MUDr. Miroslav Kavka, MBA určitě prožil mnoho „horkých“ chvilek, kdy se oprávněně o realizaci projektu obával. Nutno připomenout vstřícný postoj a projevení velké politické zodpovědnosti od hejtmana Jihomoravského kraje Mgr. Michala Haška, bez kterého by nemocnice ve Znojmě nová pracoviště neměla.

Pečovat o zdraví občanů je povinností všech příslušných činitelů bez rozdílu politické příslušnosti. Regionální zdravotnická zařízení jsou dle slov pana hejtmana Haška nezastupitelným článkem v tomto poslání. A ve Znojmě se toto poslání daří plnit.

RNDr. Marta Bayerová senátorka

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama