ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2014 9:24:42

Senát není v dobré kondici, schvaluje jeden zákon horší než druhý

Senát není v dobré kondici, schvaluje jeden zákon horší než druhý

Pojďte prosím k volbám a dejte mi hlas. Na oplátku Vám slibuji, že se šest let budu věnovat senátní práci na plný úvazek.

Dnes a zítra jsou volby a někteří z Vás dostali do poštovní schránky volební lístek pro volby do Senátu s mým jménem. Ano, stojím o možnost šest let pracovat na tématech, kterým se dlouhodobě věnuji a kterým rozumím. Kandiduji protože si myslím, že svými zkušenostmi z oblasti životního prostředí, lidských práv i politiky obecně mohu naši zemi prospět. Senát není v dobré kondici, schvaluje jeden zákon horší než druhý a selhává i jako pojistka demokracie. Vládní koalice (ČSSD, Ano a KDU-ČSL) v něm má většinu a tak dokáže kupříkladu zařídit, že Senát vůbec nezařadí na program rezoluci, která by odmítla Ruskou agresi na Krymu. A už zase začínáme chovat jako vazalové Moskvy. Také proto kandiduji do Senátu - abych pomohl vrátit České republice hrdost svobodné země.

Mám za sebou jeden a půl měsíce poctivé pozitivní kampaně v ulicích s pojízdnou kavárnou (www.martinbursik.cz), teď je s dovolením řada na Vás. Pojďte prosím k volbám a dejte mi hlas. Na oplátku Vám slibuji, že se šest let budu věnovat senátní práci na plný úvazek.

Děkuji, Martin Bursík

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama