RNDr. Pavel Poc

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.04.2014 22:09:16 - Jendaba

Dobra informace, nemela by o tom lepe informovat verejnorpavni media?

Ocenuji Vase informace a postrehy, ale verejenost o teto chystane dohode temer nic nevi a nektere Vamoi uvedene, nebezpecne dusledky pavazuje za cosi mimo realitu. Domivam se proto ze by bylo dobre toto vice medializovat.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2014 21:10:19 - RNDr. Pavel Poc
 Diskuse o dohodě TTIP v celé Evropě už dávno bouřlivě probíhá. Stejně tak probíhá i v Evropském parlamentu. Evropská komise nyní zahájila veřejné konzultace o některých částech této dohody, takže můžete i Vy využít možnost se vyjádřit i směrem ke Komisi a prosím, učiňte tak. Zejména v oblasti značení GMO potravin, používání hormonálních růstových stimulátorů jako je ractopamine, maskování nízkých hygienických standardů na jatkách oplachy dezinfekcí je potřeba, aby lidi jasně řekli svoje důrazné ne. Čím více lidí projeví svůj názor, tím bude naše pozice silnější. Všichni přeci chceme žít ve zdravé Evropě a proto chceme zachovat naše standardy hygieny, bezpečnsoti potravin nebo informací o potravinách.