RNDr. Radoslav Štědroň

  • SSPD-SP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2020 22:42:03

S odstraněním sochy Koněva nesouhlasím

S odstraněním sochy Koněva nesouhlasím

Připojil jsem se k již podanému trrestnímu oznámení. Doplníl jsem jen svůj text k tajnému projevu R. Heydricha z 2. října 1941.

 

Krajské státní zastupitelství

Na hradbách 21

Ostrava

702 00 Ostrava, 20. května 2020







Trestní oznámení:


Připojuji se k podání trestního oznámení, které učinil 21. dubna 2020 JUDr. Norbert Naxera podáním na Krajské ředitelství policie hl. m. Prahy.

Trestní oznámení pro podezření o skutečnostech nasvědčujících tomu, že byly spáchány závažné trestní činy podle § 329, 330, 220, a 358 trestního zákoníku.


Kopii celého tohoto trestního oznámení přikládám k tomuto mému textu.




Protože shledávám, myslím si, že celý tento dokument zpracovaný a podepsaný dr. Naxerou je relevantní pro státní zástupce České republiky, nebudu na něm nic měnit ani zpochybňovat, drobné pravopisné chyby či překlepy nejsou závadou na podstatě textu pana dr. Naxery.



Pro soudce a státní zástupce, kteří případně budou toto trestní oznámení číst chci připojit jen tuto informaci:


Zločinecký režim v současné České republice se pokouší nejrůznějšími zpravodajskými a sofistikovaně propagandistickými postupy vymazat zásadní příčiny skutečností, které se v Evropě udály ve 20. století.

Za naprosto kardinální považuji to, aby se vyšetřovatelé seznámili s textem projevu, který přednesl Reinhard Heydrich onoho 2. října 1941 v Černínském paláci v Praze soldatesce fašistického režimu, která se tohoto tajného jednání představitelů nacistických okupantů účastnila. Nevím navíc, zdali se germánský národ za tento projev svého představitele – dostatečně nám Čechům - omluvil – i dnes 75 roků od ukončení války.

Je na soudcích a státních zástupcích – aby si ověřili zdali český překlad projevu, Čechoslováky následně z vyššího principu mravního zavražděného, nacisty – aby si potvrdili relevantnost tohoto překladu (in: Zdeněk Veselý: Dějiny českého státu v dokumentech, p. 367 – 373, Victoria publilshing, Praha , 1994).

Kdyby metody bolševického diktátora nezastavily u Stalingradu fašistické hordy, které tam neměly co dělat a následně vyhnaly národy SSSR Germány ze své země a spolu se spojenci zničili nacistický režim v květnu 1945 – tak by se naplnila vize likvidace Židů, cigánů a buzerantů, naplnila by se vize předložená R. Heydrichem na likvidaci a asimilaci Slovanů.

Slovanů, kterých je jak víte, drtivě větší počet než výše uvedených skupin či národů. Nebyl totiž, jak se dnes denně zamlčuje jen holocaust Židů – ale také 20 miliónů obyvatel bývalého SSSR. Kolika Poláků, kolika Srbochorvatů?...

Jsou schopni dnešní čeští soudci a státní zástupci pochopit – že kdyby nebylo obratu války tehdá na Volze – že bychom tu také my, žijící Češi dnes, nemuseli v roce 2020 být?

Že to také byla jedna z variant, mnoha variant vývoje lidstva ve 20. století?

Je schopen toto pochopit současný český národ?

Heydrichova varianta byla také variantou pro český národ.

A Koněv byl jen jednou z těch figurek, které Stalin použil na cestě k likvidaci nepřítele, a to za každou cenu.

Domnívám se navíc – že jinak než takto diktátorsky to nešlo. Diktaturu, zdůrazněno šílencovu Hitlerovu diktaturu nelze demokracií porazit. Když jde samozřejmě o život, v druhé světové válce šlo o život, to nebyly žádné žvásty či jen hry, mafie a divadlo dnešní zdegenerované Evropské unie.

Co na tom? Francouzská a britská demokracie by sama porazila šílence Hitlera?

I tak stojí otázky pro Vás, kteří budete rozhodovat o tomto trestním oznámení.

I tak stojí otázky, legitimní otázky pro mladé nedorostlé zastupitele, nedovyvinuté zastupitele jak celého města, tak příslušné pražské městské části, kteří rozhodovali o odstranění symbolu jedné diktatury, bez které by nebylo vítězství nad zrůdnou mašinérií Hitlerem oblbnutého a zmasírovaného germánského národa.


Připojuji se tedy svým podpisem k podání trestního oznámení pana JUDr. Norberta Naxery.


A to za svoji osobu jako občana České republiky, v rodném listu státní příslušnosti československé a také jako předseda Strany státu přímé demokracie – Strany práce, od roku 2004 řádně registrovaného zatím neparlamentního politického subjektu podle zákona 424 z roku 1991.









RNDr. Radoslav Štědroň

Vdovská 36

Ostrava

712 00












Příloha :

Věrná kopie trestního oznámení JUDr. Norberta Naxera z 21. dubna 2020 s přílohami, celkem 12 číslovaných listů A4




Dnes jsem odeslal doporučeně toto trestní oznámení na výše uvedenou adresu, Podací stvrzenku, za 55 korun, má autor tohoto trestního oznámení ve svém archivu.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama