RNDr. Věra Palkovská

  • BPP
  • Třinec
  • primátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.12.2020 11:17:00

Je pro mě ctí pracovat na rozvoji našeho regionu a kraje

Je pro mě ctí pracovat na rozvoji našeho regionu a kraje

Primátorka Třince zasedne ve výkonné radě Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje.

Třinec bude mít v následujících třech letech zastoupení ve výkonné radě Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje. Do funkce viceprezidentky byla zvolena primátorka Třince Věra Palkovská, která bude v nadcházejícím tříletém období působit ve výkonné radě společně s dalšími šesti členy.

„Naše město je členem Sdružení od roku 2007 a vážím si spolupráce, která mezi námi funguje. Je to pro mě velká čest pracovat za Třinec na rozvoji našeho regionu a kraje,“ okomentovala své zvolení Věra Palkovská.

Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje úspěšně pomáhá rozvíjet náš kraj v řadě oblastí už třicet let a sdružuje nejen města a obce, ale i firmy napříč odvětvími, vysoké a střední školy, zdravotnické organizace a rozvojové agentury. Je důležitým partnerem a rádcem u řady prospěšných nápadů a inovativních řešení, podporuje vzájemnou komunikaci a dlouhodobě přispívá k vyváženému rozvoji našeho kraje ku prospěchu jeho obyvatel.

„Ceníme si toho, že Sdružení nám bylo nápomocno mimo jiné v boji za výstavbu obchvatu a podporovalo nás i v dalších infrastrukturních projektech přesahujících svým významem hranice města Třince. Oceňuji také, že Sdružení každoročně pořádá konferenci TRANSPORT, která přispívá k řešení palčivých problémů v oblasti dopravy,“ dodala primátorka.

Podrobnější informace o Sdružení pro rozvoj MSK najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama