RNDr. Věra Palkovská

  • BPP
  • Třinec
  • primátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2019 8:39:00

Sousedské snídaně jsou skvělou příležitostí k prohlubování mezilidských vztahů

Sousedské snídaně jsou skvělou příležitostí k prohlubování mezilidských vztahů

Třinečtí společně posnídali a zároveň podpořili dobrou věc

Příjemná atmosféra, koláče, káva, čaj nebo něco dobrého na zub a přátelské popovídání. Takové jsou sousedské snídaně, které se v poslední době stále častěji konají v různých částech Třince a získávají mezi lidmi na oblibě.

Netradiční sousedskou snídani  dnes zorganizovala Knihovna Třinec na náměstí T. G. Masaryka, která touto akcí podpořila organizaci Save-Elephants založenou třineckým rodákem Arthurem F. Sniegonem. Příchozí tak mohli strávit příjemné dopoledne s knihovníky a dobrovolníky ze skupiny Dobro pro slony, poslechnout si hudební vystoupení, prohlédnout si výstavu fotografií, dovědět se zajímavosti o Africe a zároveň podpořit záchranu slonů v Africe.

„Komunitní akce tohoto typu vždy rádi podporujeme. Třinec je městem, kde to žije a sousedské snídaně jsou skvělou příležitostí k prohlubování a udržování dobrých mezilidských vztahů. Osobně mě snídaně velmi potěšila, protože aktivity Arthura Sniegona jsou mému srdci velmi blízké,“ podotkla primátorka Třince Věra Palkovská.

Sousedskou snídani pro slony uspořádala Knihovna Třinec ve spolupráci s organizací Save-Elephants, z.s., Nadací Via a statutárním městem Třinec. Více se o problematice záchrany slonů v Africe a aktivitách Třinečana Arthura F. Sniegona můžete dovědět ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama