RNDr. Zděnek Kvítek, PhD.

  • HPP 11
  • Praha 11
  • regionální rozvoj
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.09.2018 16:08:48

Hrozí dětem místních občanů ztráta využití školních pozemků?

Hrozí dětem místních občanů ztráta využití školních pozemků?

Hrozí dětem místních občanů ztráta využití školních pozemků, když na nich budou stát soukromé objekty?

 Komerční stavby soukromých subjektů na pozemcích škol považuji za velmi rizikové, protože banky a investoři se budou přirozeně snažit maximalizovat zisk komerčním využitím. Obávám se hrozby, že pokud MČ nebude připravena dlouhodobě finančně sanovat budoucí požadavky soukromého subjektu, tak pozemky škol přestanou sloužit svému primárnímu účelu, místní školní mládeži. MČ prakticky nebude moci vypovědět smlouvu soukromému subjektu po několik desetiletí bez obrovské finanční ztráty za dluhy či omezení podnikání soukromého subjektu. Pro všechny by měl být mementem nevýhodný „sanační“ odkup ubytovny Sandra za pana Mlejnského a to nešlo o děti.

Pan Lepš(TOP09) a Prokop(ANO) z Redakční rady měsíc censurovali vydání mého článku v Klíči o výstavbě soukromé lední plochy na ZŠ Ke Kateřinkám, aby mne v navazujícím článku pomluvili. Má kritika se prý neslučuje s mým hlasováním v zastupitelstvu. Nepíší pravdu. Jako většina mých kolegů z HPP11 jsem nehlasoval pro „Smlouvu o zřízení práva stavby“ na pozemcích školy na zastupitelstvu 1.9.2014, kde byla schválena. Co se jim nehodí, pomíjí, ale tentokrát se alespoň pod své názory podepsali a neschovali se za anonymitu redakční rady.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama