RSDr. Vojtěch Mynář

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2013 14:15:28

Vojtěch Mynář podpořil nespokojené havíře

Vojtěch Mynář podpořil nespokojené havíře

V Ostravě dnes proběhne protestní pochod za přijatelnou mzdu a zachování pracovních míst v ostravsko-karvinském důlním revíru.

Na podporu demonstrujících horníků se vyslovil i europoslanec Vojtěch Mynář. "Hospodářská situace v našem kraji je opravdu kritická a zaměstnanci mají právo projevit svůj názor. Pomoci nám v tomto ohledu může také Evropská unie, a to při zpracování plánu restrukturalizace průmyslu v regionu," zdůraznil Mynář a dodal, že téma je dlouhodobou součástí sociálně-demokratické politiky na evropské úrovni. K úspěšným příkladům ze zahraničí patří například přeměna severofrancouzského město Lille či belgické provincie Limburk. Podle Mynářových slov by Ostravsko mohlo využít též prostředků z Evropského fondu pro přizpůsobení se globalizaci.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama