Řád národa – Vlastenecká unie

  • ŘN - VU
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2015 22:04:36

Michal Aufrichtig z Chebu se stal v neděli předsedou Řádu národa na Karlovarsku

Michal Aufrichtig z Chebu se stal v neděli předsedou Řádu národa na Karlovarsku

V neděli, 20 září, proběhl v Sokolově mimořádný volební sněm KARLOVARSKÉHO KRAJE politického hnutí ŘÁD NÁRODA. Jisté tak už je, kdo stane v jeho čele.

Sněmu se zúčastnilo celkem 80 nominovaných delegátů. Nejvíc hlasů získal jako předseda kraje Michal Aufrichtig z Chebu, místopředsedou se stal Ing, Marek Kroha ze Sokolova. 

Zvoleni byli též členové krajské rady: Vlastimil Brynych - Karlovy Vary, Mgr. Diana Dani - Loket n/O, Vilma Kyndlová - Habartov.


"Potvrdilo se, že lidé v našem hnutí absolutně neakceptují kandidáty, kteří už mají za sebou politickou cestu v jiných politických uskupeních. Nedůvěra v politiky i v politiku je u nás neskutečná," sdělil krátce po ukončení sněmu předseda celorepublikového Řádu národa Josef Zickler. . 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama