Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.04.2018 7:33:32

Gratulujeme Viktoru Orbánovi k vítězství v parlamentních volbách v Maďarsku!

Gratulujeme Viktoru Orbánovi k vítězství v parlamentních volbách v Maďarsku!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) k aktuální politické situaci.

1. Hnutí SPD gratuluje straně FIDESZ a Viktoru Orbánovi k suverénnímu vítězství v parlamentních volbách v Maďarsku. Potvrdila se obrovská podpora jeho politiky obrany národních zájmů Maďarska. Politika Viktora Orbána je příkladem pro hnutí SPD. Maďarské volby jsou těžkou porážkou současné politiky EU, směřující k likvidaci suverenity národních států. Hnutí SPD bude prosazovat úzkou spolupráci s Maďarskem v rámci států V4.

2. V doplňovacích senátních volbách ve Zlínském kraji, které se konají po odstoupení senátora Ing. Čuby (senátor za Stranu Práv Občanů), podpoří hnutí SPD MUDr. Nečase - kandidáta Strany Práv Občanů - a nebude stavět vlastního kandidáta. Jde o doplňovací volby pouze na období 2018 - 2020 a chceme zvýšit šance na zvolení kandidáta našeho názorového proudu. Jde o vstřícný krok k SPO, jejímž čestným předsedou je prezident republiky.

3. Hnutí SPD se důrazně ohrazuje proti urážkám, které na adresu hnutí a jeho členů vyslovují někteří politici. Vrcholem jsou hrubé urážky exministryně Valachové. Paní exministryně Valachová je zcela bez politického studu. Jde o představitelku neomarxistických elitářů, prosazujících pozitivní diskriminaci, podporujících imigraci a vytváření globálního světového řádu. Její působení na ministerstvu je spojené s obrovským nárůstem vlivu neziskových organizací, které doslova „vymývají mozky“ českým dětem v zájmu multikulturalismu. Prosadila koncepci společného vzdělávání (inkluze), která zásadním způsobem poškozuje a poškodí úroveň českého školství. Exministryně Valachová je minimálně politicky odpovědná za rozdělení cca 500 milionů korun v rozporu s dotačními pravidly. Je odpovědná za rozvrat financování sportu. Paní exministryni lze jen sdělit, že pokud by měla špetku studu, tak odejde z politiky a mlčí.

4. Předsednictvo Hnutí SPD nepřekvapil krach jednání mezi ČSSD a ANO. ČSSD šlo pouze o místa ministrů a politickou moc, nikoliv o prosazování pozitivního programu pro občany. Hnutí SPD je připraveno, stejně jako v minulosti, jednat o možném vzniku a podpoře vlády s vítězem voleb s cílem prosadit co nejvíce programových bodů SPD. Jednáme  konstruktivně a jsme připraveni si vyslechnout i názory prezidenta republiky k dalšímu postupu.


5. Hnutí SPD bude programově prosazovat zavedení bezúročných a zvýhodněných novomanželských půjček pro mladé pracující rodiny s dětmi. Mladé lidi, kteří pracují a chtějí založit rodinu, je třeba systémové podpořit. Naše budoucnost musí být založena na českých pracujících rodinách a jejich dětech a ne na imigrační politice EU.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama