Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.02.2024 9:14:12

Hnutí SPD má jasný program pro volby do Evropského parlamentu!

Hnutí SPD má jasný program pro volby do Evropského parlamentu!

První ze tří důležitých voleb, které čekají naše občany tento rok, se uskuteční ve dnech 7. a 8. června a proběhnou v rámci celoevropských voleb do Evropského parlamentu (EP). Z celkového počtu 720 europoslanců zvolí čeští občané 21 europoslanců.

Hnutí SPD zastává k byrokratickému molochu EU od samého počátku stejný názor a požaduje, aby o dalším členství naší republiky v EU rozhodli sami občané v rámci celostátního referenda. Vládní pětikoalice o přijetí zákona o referendu nechce ani slyšet, takže musíme najít cesty, jak současné směřování a priority EU pozitivně ovlivňovat v zájmu našich občanů. Jednou z cest je mít v Evropském parlamentu zastoupeno co nejvíce europoslanců, kteří budou na půdě orgánů EU bojovat za obranu národní suverenity České republiky proti diktátu Bruselu, za obranu práva veta, za rušení nesmyslných regulací a neuvážených zelených šíleností. 

Všechny naše hlavní programové teze pro volby do Evropského parlamentu v roce 2024 jsou dostupné na našich webových stránkách www.spd.cz. Mezi prioritní z nich patří zastavení nelegální imigrace a islamizace, zablokování kvót na přijímání imigrantů, ochrana hranic a vyhošťování nelegálních imigrantů; odstoupení od „Green Dealu EU“ i od systému obchodování s emisními povolenkami a nákupu energií přes Lipskou burzu; zachování české koruny, jasné ne euru a zakotvení práva na platbu v hotovosti; odpor proti cenzuře a „politické korektnosti“, obrana občanských svobod a svobody slova; odmítnutí společné zemědělské politiky, návrat k potravinové soběstačnosti; odpor proti neomarxistické, genderistické a multikulturní agendě a indoktrinaci a obrana tradiční rodiny; ne pozitivní diskriminaci menšin; odstřižení politických neziskovek od veřejných peněz; zabránění tomu, aby EU financovala válku na Ukrajině, kdy podporujeme mírové řešení a jsme proti vstupu Ukrajiny do EU a do NATO.

Zvolení europoslanci za hnutí SPD budou v EP usilovat o zabránění všech snah o omezení automobilové dopravy a spalovacích motorů, žádné vynucování elektromobility. Budeme bojovat proti tomu, aby Brusel centralizoval další agendy, které náleží členským státům, či zaváděl opatření omezující soukromí (umělá inteligence – AI) a zavádějící špehování lidí. Též odmítáme snahy o změnu poválečného uspořádání; jsme pro obranu Benešových dekretů proti snahám sudetských Němců o jejich prolomení. Budeme usilovat o obranu práva občanů držet střelnou zbraň a práva na sebeobranu. Rozhodně jsme za zrušení evropských dotací na škodlivé nesmysly a říkáme jasné NE evropské armádě a policii pod kontrolou bruselských elit, novým regulacím a nesmyslným omezením podnikatelských aktivit a životů občanů.

Hnutí SPD apeluje na všechny občany, kteří souhlasí s naší politikou a prosazovaným programem do voleb do Evropského parlamentu, aby podpořili svými hlasy naše kandidáty. Ve spojenectví hnutí SPD a politické strany Trikolora usilujeme o slušnou a spravedlivou společnost, která je založena na zdravém selském rozumu, respektu k tradičním hodnotám, právu a spravedlnosti, přirozené rodině, občanským svobodám a národní suverenitě. Stát si má svých občanů vážit, prosazovat jejich zájmy a vše, co by zvýšilo jejich kvalitu života, prosazovat i v rámci EU.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama