Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.01.2018 9:33:56

Lékaři nebudou trestáni za nevydání elektronického receptu!

Lékaři nebudou trestáni za nevydání elektronického receptu!

Poslanci SPD pomohli ve Sněmovně svým hlasováním prosadit změnu zákona o léčivech, ve které je stanoveno, že nebude po dobu jednoho roku žádný lékař sankcionován za to, že nevydá elektronický recept.

Celý rok budou mít lékaři na to, aby se s elektronickým systémem dopodrobna seznámili. Poslanec SPD MUDr. Jaroslav Dvořák svým pozměňovacím návrhem a s podporou poslanců SPD ještě prosazoval, aby vydávání elektronického receptu bylo nepovinné, ale tento návrh, po kterém volá většina lékařů, naneštěstí neprošel.

Tento týden jsme také do druhého čtení propustili několik návrhů zákonů, převolili jsme dle zákona členy Správní a Dozorčí rady Všeobecné zdravotní pojišťovny a zvolili jsme předsedu stálé komise Poslanecké sněmovny pro kontrolu činnosti Úřadu pro zahraniční styky a informace.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama