Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.12.2017 7:35:14

Navrhli jsme přesunutí finančních prostředků na posílení obrany ČR!

Navrhli jsme přesunutí finančních prostředků na posílení obrany ČR!

Chceme také několik milionů korun přesunout ze zahraniční rozvojové spolupráce do rezervy na mimořádné výdaje integrovaného záchranného systému a na dávky osobám se zdravotním postižením.

Tento týden předložili poslanci SPD ve Sněmovně dva pozměňovací návrhy k vládnímu návrhu zákona o státním rozpočtu České republiky na rok 2018. První se týká snížení částky o 300 milionů korun na zahraniční mise a navýšení o stejnou částku posílení obrany ČR s důrazem na zvýšení počtu Aktivních záloh, jejich intenzivní výcvik a zabezpečení. Druhým pozměňovacím návrhem budeme chtít přesunout 200 milionů korun ze zahraniční rozvojové spolupráce a na půl ho rozdělit na mimořádné výdaje integrovaného záchranného systému a na dávky osobám se zdravotním postižením.

Dále budeme chtít přesunout finanční prostředky z přeplácené inkluze na platy pracovníků ve školství a zrušit financování neziskových organizací s politickým programem. Podařilo se nám také prosadit zřízení vyšetřovací komise ke kauze OKD.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama