Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.02.2020 8:11:42

Odmítáme praktiky Georga Sorose k podpoře celosvětové imigrace!

Odmítáme praktiky Georga Sorose k podpoře celosvětové imigrace!

Americký miliardář už několik desetiletí investuje obří sumy do své nadační sítě Open Society Foundations (OSF), která po celém světě podporuje nelegální imigraci. Příklady máme jak ze Spojených států amerických, tak i z České republiky.

Hnutí SPD dlouhodobě upozorňuje na vliv Georga Sorose, který prostřednictvím svých nadačních fondů skrytě podporuje nelegální imigraci a tím tak podporuje imigrační politiku Bruselu. Naše hnutí plně souhlasí s výrokem maďarského premiéra Viktora Orbána, když uvedl, že Soros podporuje enormními finančními prostředky ilegální imigraci. Tyto výroky nyní opět zazněly, když někdejší republikánský starosta města New York Rudy Giuliani o Sorosovi otevřeně napsal, že je hlavním nepřítelem Republikánské strany.

Americký právník, obchodník a politik Rudy Giuliani na Twitteru dále uvedl, že se Soros chová jako anarchista a že ve východní Evropě využívá americké ambasády k ochraně svých organizací a útokům na své nepřátele. Sám Soros v rozhovoru pro britský deník The Guardian v listopadu minulého roku vyjádřil hrdost na to, že už několik let prostřednictvím svých fondů finančně podporuje projekty, které jsou cíleny na podporu celosvětové imigrace. Prostřednictvím svých nevládních organizací, novinářů a advokátů cílil v rámci evropských států na strany, které kritizovaly Evropskou unii nebo její imigrační politiku, aby ve volbách získaly méně hlasů. Jeho úsilí je vedeno s cílem rozvracet národy a posilovat imigraci. Sorosova neziskovka Open Society Fund připravuje a realizuje projekty, s cílem integrace imigrantů do naší společnosti. Dle údajů, zveřejněných ve výročních zprávách, dostala tato česká Nadace OSF od Velvyslanectví Spojených států amerických v roce 2018 sponzorský dar ve výši 208.803 Kč a v roce 2017 činil tento sponzorský dar 578.360 Kč.

Sorosovy praktiky zmiňuje dle serveru ParlamentníListy.cz též americký spisovatel a držitel titulu B.A. z politiky a ekonomie z Hillsdale College Chris Pandolfo. Uvádí, že levicová skupina pro obhajobu trestního soudnictví s vazbami na George Sorose se v roce 2019 zaměřila na téměř 500 státních zástupců v rámci volby do funkcí šerifů a státních zástupců. Cílem bylo dosadit do těchto funkcí osoby, které budou vstřícné vůči kriminalitě imigrantů, nebudou prosazovat trestání ilegálně příchozích a odmítnou spolupracovat s prosazováním imigračních opatření v USA. Kromě této skupiny finančně progresivní miliardář George Soros finančně podporuje levicové místní kandidáty z celé Ameriky, aby radikálně změnili místní politiku trestního soudnictví. Michele Hanisee, prezidentka Asociace okresních zástupců v Los Angeles, zveřejnila článek, ve kterém uvádí, jak kandidáti okresních zástupců s podporou Sorose připravují změny pro rozhodování úředníků činných v trestním řízení tak, aby byly v souladu se Sorosovým programem proti věznění imigrantů.

Hnutí SPD nesouhlasí se Sorosovými praktikami k podpoře celosvětové imigrace a je proti tomu, aby v naší zemi žili nelegální imigranti, a proto bude činit takové kroky, aby jim byl přístup do naší republiky znemožněn.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama