Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.06.2020 7:09:59

Odmítáme pronikání a šíření islámské ideologie v naší republice!

Odmítáme pronikání a šíření islámské ideologie v naší republice!

MF Dnes zveřejnila minulý týden informaci, že v České republice existují tajné muslimské modlitebny, které navštěvují i lidé napojení na džihádistu Sámera Shehadeha odsouzeného za podporu terorismu.

V této souvislosti odborníci varují před extremismem a ztrátou kontroly nad muslimskou komunitou, jelikož nikdo neví, co se v modlitebně, která je mimo dohled úřadů i policistů, káže.

Hnutí SPD zastává dlouhodobý názor, že celá Evropská unie bude ještě dlouho nést následky své vstřícné politiky, spočívající v přijímání imigrantů z islámských zemí, kteří s sebou přinášejí svou ideologii, zákony a praktiky neslučitelné s evropskou kulturou. Hnutí SPD bojuje všemi dostupnými prostředky za to, aby se do České republiky nedostal žádný radikální vyznavač islámské ideologie. Ti k nám mohou přicházet nelegální imigrací stejně, jako se dostali do řady jiných zemí v Evropě. Když už se tito zastánci islámské ideologie do některé země dostanou, aktivně zde zřizují své buňky (základny) a hledají různé cesty, jak do „nové země“ dostat další své příznivce. Tím, jak rostou početně, v těchto zemích zakládají imigrantská ghetta, začínají ovládat dané teritorium a uplatňovat svoji kulturu a náboženství. Jako jediný příjem využívají štědré sociální dávky, které jim zabezpečují pohodlný život bez nutnosti zajímat se o práci. Jde hlavně o mladé muslimy, kteří si s sebou přivezli i ženy, jež mají za hlavní povinnost rodit děti, což se jim evidentně daří. Jako příklad tohoto jednání uvedu případ z Německa, kdy v posledních třech letech figuruje mezi nejčastěji uváděnými jmény u nově narozených dětí jméno Mohamed. 

Zveřejněné informace o neoficiální islámské modlitebně v obci Tuchoměřice nedaleko Prahy, kam se muslimové pravidelně sjíždějí, jenom potvrzují, že islám, multikulturalismus a imigrace jsou pro nás hrozbou. Vedení českých muslimů je napojeno na saudskoarabské wahhábisty, kteří propagují pravověrnou, tedy nenávistnou interpretaci islámu. V této souvislosti bychom chtěli požádat Policii České republiky a příslušníky BIS, aby zaměřili svou pozornost právě na ty lidi, kteří se těchto tajných kázání zúčastňují. Zvýšená preventivní opatření by mohla přispět k většímu bezpečí pro naše občany. 

Vedle Ústředí muslimských obcí tvoří podle Deníku Referendum významnější kompaktní skupinu turečtí podnikatelé a další pracovníci, kteří mají v Praze – Libni mešitu s vlastním hodžou (turecké označení pro imáma). Ústředí muslimských obcí má české území rozděleno na tři obce, Prahu, Brno a Teplice. Počet mešit (budov či místností) na různých místech postupně i přes odpor řady našich občanů roste. Bývalý předseda pražské muslimské obce Leonid Kušnarenko, který působí jako advokát a zastupuje a obhajuje muslimy v různých kauzách, prohlašuje, že islámské obce jsou zbytečně uzavřené. Média se zmiňují, že Kušnarenko obhajoval Sámera Shehadeha, který je spojován s terorismem a ekonomickou kriminalitou. Po jeho uvěznění měl Kušnarenko převzít jeho podíl ve firmě.

Zde jenom doplním, že bývalý pražský imám Samer Shehadeh si za pomoc příbuzným k účasti na teroristické skupině a financování terorismu odpyká deset let ve vězení. Trest mu potvrdil odvolací Vrchní soud v Praze letos v květnu. Jeho bratru Omarovi uložil jedenáctileté vězení, Samerova švagrová Fátima Hudková dostala šest let. Před soudem stanul pouze Samer Shehadeh, ostatní dva obžalované soud stíhal jako uprchlé. Rozsudek je pravomocný.

Hnutí SPD bojuje proti pronikání a šíření islámské ideologie v naší republice, o čemž svědčí i naše zpracované návrhy zákonů o zákazu islámského zahalování a zákazu nenávistné islámské ideologie předložené ve Sněmovně.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama