Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2020 9:58:33

Odmítáme začleňovat nelegální imigranty do naší společnosti!

Odmítáme začleňovat nelegální imigranty do naší společnosti!

Evropská komise chce finančními dotacemi přinutit unijní státy k výraznějšímu začleňování imigrantů do evropské společnosti.

Evropská unie vyvíjí tlak na unijní země, aby zintenzivnily úsilí v začleňování imigrantů v rámci svých zemí. Tento návrh Evropské komise (EK) nabízí unijním zemím finanční podporu z unijních fondů, aby se více snažily poskytovat imigrantům s mimoevropskými kořeny rovný přístup ke vzdělání, zaměstnání, bydlení a lékařské péči. Naopak těm zemím, které se na tom nebudou chtít aktivně podílet, budou unijní dotace kráceny.

Hnutí SPD odmítá politiku uplatňovanou Evropskou unií, vedenou k prioritnímu posilování moci Francie a Německa, kdy vrcholní lídři těchto zemí chtějí rozhodovat o všem dění v rámci všech unijních zemí. Tento trend z jejich strany neustále sílí a prostřednictvím Evropské komise představují nové nástroje, pomocí kterých chtějí neposlušné národní státy připravit o jejich národní suverenitu a tradiční hodnoty. Tyto nástroje má EU připravené na unijní státy, které například odmítají imigraci, gender a multikulturalismus. Jedním z takových nástrojů je, že členský stát EU, který nerespektuje unijní hodnoty „právního státu“, bude potrestán nemožností čerpání eurodotací. Evropská unie nám chce tímto způsobem vnucovat sluníčkářský neomarxismus jako státní ideologii, což v hnutí SPD zásadně odmítáme. Další z těchto totalitních opatření představila EK tento týden, kdy čerpání a výše přidělování peněz z fondů Evropské unie bude podmíněno tím, jak budou jednotlivé unijní země aktivní v začleňování imigrantů do společnosti.

Státy Evropské unie by měly v příštích letech usilovat o lepší začlenění imigrantů z mimounijních zemí do společnosti. Počítá s tím zveřejněný plán EK, podle kterého je větší integrace jak v zájmu imigrantů, tak v zájmu unijních států. EK nabízí unijním zemím finanční podporu z unijních fondů, aby se více snažily poskytovat imigrantům s mimoevropskými kořeny rovný přístup ke vzdělání, zaměstnání, bydlení a lékařské péči. Tento plán EK na roky 2021 až 2027 je zaměřen na imigranty, kteří již v zemích EU žijí. Podle komise se to týká 34 milionů imigrantů.

„Imigranti tu žijí s námi, patří mezi nás," řekla eurokomisařka pro vnitřní věci Ylva Johanssonová. Větší integrace bude podle ní výhodná pro obě strany, neboť umožní imigrantům „plně rozvinout jejich potenciál a naše společnost bude profitovat z jejich síly a schopností." EU chce umožnit imigrantům dosáhnout lepšího vzdělání včetně zvládnutí jazyka, aby tak měly jednodušší cestu k uplatnění v práci. Docílit chce také dialogu se zaměstnavateli, aby nabízeli imigrantům pracovní místa odpovídající jejich vzdělání a schopnostem a též chce zabránit diskriminaci imigrantů při hledání bydlení. Podle dat Mezinárodní organizace pro migraci (IOM) letos zatím dorazilo do Evropy přes 86 tisíc imigrantů. Z toho je jasně vidět, že nelegální imigrace stále pokračuje a i v budoucnu dále pokračovat bude.

Hnutí SPD odmítá začleňovat nelegální imigranty do naší společnosti. Odmítáme každý nátlak Evropské unie, která chce tyto imigranty mít ve všech unijních zemích. Jsme pro naše vystoupení z EU, a to na základě vyhlášeného referenda.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama