Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.06.2021 9:30:00

Plníme své sliby a velmi si vážíme důvěry občanů, kteří s námi sympatizují!

Plníme své sliby a velmi si vážíme důvěry občanů, kteří s námi sympatizují!

V úterní podvečer jsem se zúčastnil v Českém rozhlasu Region v živém vysílání rozhovoru v pořadu K věci, který moderoval Tomáš Pancíř. V příjemné atmosféře jsem moderátorovi odpovídal na požadované otázky.

Český rozhlas Region vysílající pro Prahu a Středočeský kraj mě pozval jako středočeského poslance Poslanecké sněmovny k živému rozhovoru do pořadu K věci. Moderátoru Tomáši Pancířovi jsem odpovídal na otázky týkající se toho, co jsem jako poslanec udělal pro Středočeský kraj a jaké priority vidím za hnutí SPD pro Středočeský kraj projednávané ve Sněmovně. Zde jsem uvedl schválení dvou důležitých zákonů a to zákona o liniových stavbách a zákona na dostavbu dálnice D4, které poslanci hnutí SPD podpořili. Dále to byla aktivita při jednáních, které jsem vedl ohledně oprav silnic druhých a třetích tříd, jež jsou vlastněné krajem.

Též jsem zmínil, že za problém považuji zákon o rozpočtovém určení daní, který je pro Středočeský kraj nevýhodný a nahrává spíše Praze. Právě hnutí SPD navrhuje spravedlivější systém rozdělování daňových výnosů mezi kraje. Dále jsme probírali aktuální politickou situaci a proběhlá jednání v Poslanecké sněmovně. Představil jsem ambice SPD v letošních sněmovních volbách a podal jsem informaci o přípravě návrhu středočeské kandidátky pro podzimní parlamentní volby.

V závěru jsem se vyjádřil k vládním ambicím našeho hnutí s tím, že bychom chtěli být vládní stranou, abychom mohli co nejvíce prosazovat náš vlastenecký program. Považujeme se za silné politické hnutí, které je nakloněno spolupráci se všemi politickými subjekty, které se dostanou do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, budou-li respektovat a pomáhat nám prosazovat náš program.

Hnutí SPD dělá politiku pro slušné a pracovité občany, kteří jsou pro nás na prvním místě. Občané se sami přesvědčili, že naši poslanci ve Sněmovně intenzivně pracují a předkládají zákony a jejich novely, které jsou pro občany prospěšné. My své sliby plníme a velmi si vážíme důvěry občanů, kteří s námi sympatizují.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama