Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.06.2016 9:19:58

Zpravodajství TV Prima.

Zpravodajství TV Prima.

Byla to jen kapka v moři nebo se začíná blýskat na lepší časy?

Vyvážené zpravodajství o imigračním šílenství je tu potřeba jako soli a chci věřit tomu, že to TV Prima vzala za ten správný konec a moc jí v tom fandím. Každé zpravodajství by totiž mělo být co nejvíce vyvážené a vždy by ke každému problému měly dostat stejný prostor obě názorově oddělené strany, aby divák nebo posluchač nebyl ovlivněn převážně jedním názorem, jak se to v současné době děje na veřejnoprávní České televizi.

Velice důležité je také pojmenovávat věci pravými jmény to znamená informovat o problémech pravdivě a nejen účelově, tedy propagandisticky tak, jak potřebuje hlavní proud. Pravda se někdy poslouchá špatně, ale i přes to nebo právě proto je potřeba jí říkat. To, že islámská ideologie není slučitelná se svobodou a demokracií je pravda, za kterou si já stojím a jsem přesvědčen, že nejen já.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama