Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.10.2020 10:02:26 - poslednizhasne

Dobrý den ,pane Rozvoral

Psal jsem Vám ohledně toho,že navrhujete minimální duchod 14 000kč Asi jste nepochopil otázku ,když jsem vám psal,zda jste si vědomý toho ,že prodavačka pracující v četně víkendu a svátku vydělá za měsíc 14000kč čistého tedy tolik co vy navrhujete pro du duchodce! Odpověděl jste ,že proto navrhujete i navýšení minimální,mzdy. Pane ta mzda prodavačky 14000kč není minimální mzda ale čistá zarušená mzda prodavačky co pracuje celý měsíc a k tomu si musí ještě z té odporně žebrácké mzdy platit dopravu do zaměstnání! Minimální mzda pane Rozvorale ,je 12 000kč čistého tedy o dva tisíce méně než navrhujete dávat lidem co nepracuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.10.2020 11:46:45 - Radek Rozvoral
Dobrý den,
otázku jsem samozřejmě pochopil a vím, že některé profese nejsou ohodnocené tak, jak by měly a proto bude hnutí SPD dělat maximum proto, aby se mzdy zvyšovaly, což se při navyšování minimální mzdy děje automaticky pro všechny profese. Dále jsme již navrhli zvýšení odpočtů na poplatníka a pracujeme na návrhu zákona na navýšení daňových odpočtů za každé řádně vychovávané dítě, čímž by zůstávalo pracujícím lidem více peněz v peněženkách a zvýšila by se také porodnost, což napomůže důchodovému systému. Seniorům, kteří postavili tuto zem na nohy, je ale potřeba také ekonomicky pomoci, jelikož s důchody pod dest tisíc korun se opravdu vyžít nedá.
Hezký zbytek dne.