Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.07.2019 10:42:44 - lev.rozzureny

Jste pro vyhoštění muslimských cizinců z ČR?

Mě nezajímají nelegální imigranti, ale vadí mně právě ti legalizovaní, kterým tady Babišova vláda za našimi zády uděluje pobyty - a už jich je cca 40 000, jak ukazují oficiální statistiky . Takže mám dva dotazy:
a) Jste proti přijímání ilegálních imigrantů, ale klidně byste tady muslimským imigrantům legalizovali pobyty?
b) Jste pro vyhoštění všech cca 40 000 cizinců z islámských zemí z ČR?

A byl bych velice rád, kdybyste konečně odpovídal na to, na co se ptám. Začínám uvažovat, že už vás asi volit nebudu, když máte takový přístup k dotazům občanů.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.07.2019 16:43:13 - Radek Rozvoral
Dobrý den,
jsme proti přijímání ilegálních imigrantů a od založení hnutí to také prosazujeme, čímž dáváme jasně najevo, že jsme i proti legalizaci pobytů imigrantům. Jsem totiž přesvědčen, že veškeré problémy se musí řešit tam, kde vznikají a v místě těchto problémů je třeba lidem pomoci a hlavně nevyvolávat konflikty, ze kterých potom imigrace jako taková vzniká. Co se týká vyhoštění všech cizinců z islámských zemí z ČR, je potřeba si uvědomit, že jakékoli vyhoštění musí splňovat zákonné důvody. Můj osobní názor je takový, že pokud již pominou důvody azylu, měli by se tito lidé vrátit do země původu. 
Hezký zbytek dne.