Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.05.2019 13:37:30 - lev.rozzureny

Teroristé jsou hrdinové jako Palach, hlásá imán v Praze. Proč není stíhán?

Al Hamajda tvrdí, že žádné projevy souhlasy s terorismem nebude tolerovat. Přitom na internetu máte veřejně dostupné video z mešity v Praze, kde imán hlásá, že "teroristé jsou jako Palach, kteří bojují za svobodu", viz. zde https://www.youtube.com/watch . Z dané mešity přitom už vzešli čtyři lidé obviněni z terorismu....tak proč není stíhán?
Podle exmuslimů, se kterými jsem se bavil, přitom většina muslimů v čských mešitách souhlasí s teroristickými útoky. ...policie o tom nepochybně ví - a nic....
Myslíte si, že tedy Al Hamajda jen účelově šikanuje lidi, kteří se staví proti islamizaci Česka , když až mravenčí prací prohledává sociální sítě?
Není to až výsměch takovýto dvojí metr?
Proč KSČM podporuje za ministra vnitra člověka, který otevřeně islám adoruje?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.06.2019 16:14:30 - Radek Rozvoral
Dobrý den a děkuji za otázku. Pro hnutí SPD je na prvním místě Česká republika a čeští občané, kteří se musí cítit bezpečně. Netolerantní, nenávistná, velice násilná a ženami opovrhující islámská ideologie nesmí mít v České republice místo, jelikož je neslučitelná se svobodou a demokracií a naše hnutí udělá maximum proto, aby to tak bylo.
Hezký zbytek dne.