Robert Adámek

Nebojím se mluvit pravdu!
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.04.2010 12:34:59

Volíte Piráty nebo piráty?

Volíte Piráty nebo piráty?

Volby jsou součástí demokracie, občané v nich rozhodují o budoucnosti země na následující 4 roky. Pokud strana či člověk, kterému dáte důvěru zklame, neměl by být znovu volen a ani postaven na kandidátku, měl by odejít!

 Opravdu koukat se, co stran před volbami provádějí, z toho je člověku až blivno. ČSSD plive na ODS, ODS zase na ČSSD. Ostatní plivou na všechny a piráti koukají jak je jejichmoře zamořováno billboardy, bannery či hromadou účelových textů. Jedni slibují sociální spravdelnost, druzí výhody pro podnikatele a taková TOP09, ta je najednou vzorem čistoty. Opravdu se zde vyskytují lidé, kteří profláklým stranám a politikům stále důvěřují? Stále věří jejich programům a ani je nenapadne, že ve většině případů se jedná o čirý populizmus a že ani na třetinu věcí, které jsou nyní slíbeny, nejsou finance? 

Ale ano, nyní je vlastně trend, že si ubozí politici začnou utrhovat od huby, začnou šetřit kde se dá. Ovšem že se jedná o další lži, protože ti, které nyní volíte, ať už je to strana ta či ona, byli u moci posledních 20 let. Za posledních 20 let se postarali o to, aby naši republiku co možná nejvíce rozkradli a sami na tom získali a nyní, když už vlastně není z čeho brát, chtějí šetřit.

Přátelé probuďte se, jediným řešením je nepodpořit zloděje a podpořit menší strany, bez škraloupů, strany plné mladých lidí, takové, které vznikly už opravdu jen z čiré nouze, proto, aby zastavily další likvidaci naší země.

Volte Českou pirátskou stranu ;-) Její název sice není extra vábný, ale na naší politické scéně je ČPS tou nejméně pirátskou stranou.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama