Roman Roun

Odpůrce NATO, demagogie, mediálních lží
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2023 15:08:00

Asociální vláda Petra Fialy. Úspěch petice proti zvyšování věku odchodu do důcho

Asociální vláda Petra Fialy. Úspěch petice proti zvyšování věku odchodu do důcho

Během jednoho měsíce se podařilo nasbírat zákonem stanovený počet podpisů pod petici, kterou iniciovali komunisté a jejímž smyslem je upozornit Poslaneckou sněmovnu na nesmyslnost a nehumánnost záměru prodloužit věk odchodu do důchodu nad 65 let.

 „Asociální pravicová vláda Petra Fialy ve svém programovém prohlášení z ledna 2022 slíbila předložit do konce roku 2023 návrh důchodové reformy. Dosud ale nenačrtla ani základní obrysy toho, jak má reforma vypadat. Nediskutuje otevřeně o tomto tématu s opozicí ani se sociálními partnery. Proto jsme se rozhodli vyzvat občany, ať se svým podpisem vyjádří k této věci, o které zástupci vlády mluví značně rozporuplně v médiích,“ říká zmocněnec petičního výboru a mediální zástupce KSČM Roman Roun.

Sběr podpisů u petičních stánků i nadále pokračuje, a to i elektronickou cestou prostřednictvím Portálu občana. „Počítáme s tím, že podepsané archy předáme petičnímu výboru Poslanecké sněmovny po Velikonocích,“ dodal Roun.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama