Roman Roun

Odpůrce NATO, demagogie, mediálních lží
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.09.2022 22:01:44

Tato vláda patří na politické smetiště - včera bylo pozdě!

Tato vláda patří na politické smetiště - včera bylo pozdě!

Sobotní demonstrace na Václavském náměstí byla jen jednou z protestních protivládních akcí. Další chystá KSČM na Václavském náměstí v sobotu 17. září 2022 od 14:00 hod.

Jedna demonstrace totiž křeslem pod Fialou nepohne, natož aby ho z něj shodila dolů‼
Současná vláda je totiž učebnicovým vzorem cynismu, o čemž jsme se mohli mnohokrát přesvědčit na vládních tiskových konferencích, kde Fiala a jeho pohůnci blekotali pokaždé něco jiného a věřili, že jim to prostě národ „sežere“. 
Jenže pohár přetekl a voliči zjevně nejsou takoví pitomci, za které je Fiala považuje. Nejsem věštec a nevidím mu do hlavy, ale jsem přesvědčený o tom, že jej protestní akce jen tak nevyvedou z míry. Člověk jeho typu, který pohrdá obyvateli země, kterou má z pozice předsedy vlády řídit, totiž nějaké „křiklouny“ neřeší. Tedy zatím. 
Znejistět jej mohou pouze pravidelně se opakující protestní akce, které přitáhnou pozornost tuzemských i zahraničních médií a do kterých se budou zapojovat další a další občané, kteří se nechtějí smířit s ekonomickou krizí, na které nese lví podíl právě vláda Petra Fialy.
Otázkou je, jestli tyto akce povedou skutečně k předčasné vládní smrti. On totiž ten vládní slepenec drží při sobě docela pevně.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama